Spar op til 50% på din værkstedsregning

FÅ ET TILBUD

SPECIALISTER I BILREPARATIONER

Herunder kan du se et overblik over vores serviceområder.
Vores mekaniker kan vurdere din bil og reparer den i forhold til de problemer den har.
Vi garanterer altid en høj standard på alle typer mærker og modeller – både små og store, såvel gamle som nye. Vores mekanikere har mange årserfaring og kan sikre kvalitetsarbejde ved hvert besøg. Her kan du se vores store udbud af service og reparationer. Finder du ikke hvad du søger, så ring direkte til os.

SERVICEEFTERSYN

Er det blevet tid til at kontrollere din bil? Her kan du vælge fra mini-serviceeftersyn til stor serviceeftersyn, hvor vi kontrollere og plejer din bil.

KORT BESKREVET

Et serviceeftersyn er med til at forlænge din bils levetid. Her er der tale om en grundig kontrol der sikrer, at bilen er drifts-og køresikker. Vores mekanikere vil gennemgår hele bilen og notere alle bemærkninger ned, så I sammen kan vurdere hvad der skal ske.

FÅ ET TILBUD

KLARGØRING & SYN

Har du fået besked på, at din bil snart skal synes? – og er du ikke sikker på, at den kommer igennem?

KORT BESKREVET

Vælger du ”klargøring og syn” hos os, kan vi kontrollere din bil og sikre, at den kommer igennem. Vi vil reparere de mangler, din bil må have og selv kører bilen til den nærmeste synshal. Kontakt os for mere information.

FÅ ET TILBUD

NYE DÆK & DÆKSERVICE

Skal du have skiftet dine dæk eller afbalancere dem? Eller er de ved at være slidte?

KORT BESKREVET

Bildækkene er de eneste, der kommer i direkte kontakt med vejen og bliver derfor slidte med tiden. Hos os kan du få rådgivning omkring hvilke dæk, der passer til dit køremønster og få dem monteret samme dag.

FÅ ET TILBUD

BREMSESERVICE & REPARATION

Er du begyndt at høre en ubehagelig lyd, hver gang du bremser? – så er det tid til at skifte dine bremser og/eller klodser.

KORT BESKREVET

Hos os kan vi kontrollere dine bremser og vurdere hvor gode de er. Vi kan fortælle dig hvor meget mere du kan køre med dem, eller om du kan komme igennem syn. Vælger du at skifte dine bremser, så kan vi også få det gjort samme dag.

FÅ ET TILBUD

UNDERVOGNSBEHANDLING & ANTIRUST

Er din bil ikke blevet undervognsbehandlet før? Så er det på tide at få det gjort!

KORT BESKREVET

Din bil mister en del værdi, så snart den begynder at få rust. Undervognen er typisk den mest udsatte del og derfor anbefaler vi på det kraftigste at få en undervognsbehandling. Forlæng derfor din bils levetid og beskyt din bil mod rustdannelse.

FÅ ET TILBUD

MOTORREPARATION

Er din bilmotor begyndt at opføre sig anderledes, eller lyde mærkeligt? Så er det en god ide at få det undersøgt!

KORT BESKREVET

Du skal ikke vente for længe med at undersøge din bils motor, hvis du fornemmer noget er galt. Jo længere tid der går, jo dyrere kan det blive. Motoren er lige så vigtig for bilen som hjertet er for os, og derfor er det helt essentielt, at den plejes og repareres hurtigt.

FÅ ET TILBUD

TANDREM UDSKIFTNING & TJEK

Skal du have skiftet tandrem? Eller skal vi tjekke, at den er god nok?

KORT BESKREVET

Du ligger ikke så meget mærke til din tandrem, men den er helt nødvenlig for din bil. Lidt afhængig af din bilmodel skal din tandrem skiftes efter et vist antal km. Denne reparation vil være nødvenlig og dyr, da både reservedele er dyre men også tidsforbruget er høj.

FÅ ET TILBUD

AIRCONDITION & KLIMAANLÆG

Er din aircondition gået i stykker? Eller er den begyndt at lugte mærkeligt?

KORT BESKREVET

Dit aircondition- eller klimaanlæg er med til at forbedre komforten, indeklimaet, og holde dårlige lugte væk. Hos os anbefaler vi, at du få skiftet dit aircondition- eller klimaanlæg hvert andet år. Ring til os, hvis du vil høre mere.

FÅ ET TILBUD

AUTOLAKERING

Er farven på din bil blevet beskadiget? Eller vil du have en hel ny farve på bilen?

KORT BESKREVET

Vi har uddannet mekanikere, der kan udføre opgaven 100% professionelt. De er i stand til at matche din eksisterende farve, selvom der er tale om en gamle model. Autolakering udføres i vores malerkabine hvor vi også reparere små ridser samt buler.

FÅ ET TILBUD
0
BILER SERVICERET
0
OPGAVER UDFØRT
0
ÅRS ERFARING
0
RUTINERET BILENTUSIASTER

VORES KERNEVÆRDIER

Vores fire kerneværdier er udgangspunktet for det daglig arbejde med vores kunder. Vi ved at loyale kunder er den eneste grund til, at vi har været på markedet i 23 år, og derfor har vi tilpasset vores service, for at matche deres behov og ønsker.

DET SIGER VORES KUNDER

“Fin service ved køb af brugt bil, bilen blev leveret 100% serviceret og med nye bremser, som ikke var en del af aftalen.”

Lars Kjaergaard
“Altid flink og kompetent service til lave priser. Kan ofte tage opgaver med det samme.”
Martin Pihl

“Dygtig og pålideligt sted, vil klart anbefale!”

Elite Workers
“AM biler på Amager er top service til fornuftig pris og ingen overraskelser, da der kun bliver lavet, hvad der er aftalt eller ringet om og aftalt undervejs.”
Hanne